Anyone else notice the {XG} Sapp lags a little?

  • 4 Replies
  • 3300 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline {XG}ҜîŋĢмĵĵ

  • Sr. Member
  • ****
  • 27
  • +0/-0
    • View Profile
Anyone else notice the {XG} Sapp lags a little?
« on: 08 January 2013, 21:17:18 »
The chat box is kinda slow to showing things. like if i kill someone (which i do alot of) it wont tell me ive killed them for another 10 or so seconds. Anyone know why?

*

Offline {XG}aLTis

  • Member
  • Hero Member
  • **
  • 216
  • +22/-5
  • It's better to be broken than to break.
    • View Profile
Re: Anyone else notice the {XG} Sapp lags a little?
« Reply #1 on: 08 January 2013, 21:37:54 »
Never happened to me :/

*

Offline vstef96

  • Sr. Member
  • ****
  • 42
  • +3/-2
    • View Profile
Re: Anyone else notice the {XG} Sapp lags a little?
« Reply #2 on: 08 January 2013, 22:20:44 »
Did you alt-tab?

*

Offline {XG}Vehicle

  • Hero Member
  • *****
  • 66
  • +4/-1
    • View Profile
Re: Anyone else notice the {XG} Sapp lags a little?
« Reply #3 on: 08 January 2013, 23:27:02 »
It worx pefectly dude I can help u fix it later

*

Offline {XG}BillClinton

  • Clan Leader
  • Hero Member
  • *****
  • 697
  • +89/-7
  • I did not have sexual relations with that woman.
    • View Profile
Re: Anyone else notice the {XG} Sapp lags a little?
« Reply #4 on: 10 January 2013, 20:46:50 »
I've had issues with it since it was updated (about a week ago).

It's as if I'm getting packet loss but neither teamspeak or my ping tracer show any signs of packet loss.. It's weird.